Op adem komen met je eigen onderneming

Van 12 februari 2019 19:00 tot 12 februari 2019 22:30

Ademen…..het is het eerste wat we doen op het moment dat we geboren worden, en het laatste wat we doen voordat we doodgaan. Tijdens ons leven komen we allemaal momenten tegen waarin we van schrik onze adem inhouden, of juist een diepe zucht slagen. Thats life!

Op het moment dat je ZZP’er bent en naast de uitdagingen van het leven ook nog eens de uitdagingen van het ondernemerschap op je neemt, kan dat je adem soms letterlijk je benemen.
Onze adem en emoties zijn met elkaar verbonden. Emoties hebben een opwaartse beweging, als we geen uiting geven aan deze emoties gaat het in ons lichaam zitten. Met alle gevolgen van dien. Door onze adem in te zetten, kunnen we meer voelen. Ook (vaak onderdrukte) emoties, waardoor ze een weg naar buiten kunnen vinden en ons kunnen behoeden voor stress- en spanningsklachten.
Tijdens deze workshop neemt ademcoach Annelies van Eijsden van I Feel Good je mee op een ademreis, waarbij je je eigen doel bepaald! Nadat we eerst wat oefeningen hebben gedaan om in het lichaam te komen mag je op een matras gaan liggen en zal zij je begeleiden en uitnodigen om diep en verbonden te ademen. De muziek op de achtergrond helpt je om je nog wat dieper in je lichaam te komen.
Doordat je meer gaat ademen, kan het zijn dat je meer gaat voelen wat naar buiten wil komen door middel van geluid of beweging. Alles wat naar bovenkomt mag er zijn en wordt verwelkomt. Na afloop mag je nog heerlijk even wegdromen en kun je alles laten integreren.

Praktisch: dinsdag 12 februari 2019
Inloop: vanaf 19.15u
Tijd: 19.30-22.30
Prijs: € 35 (ZZPRO-leden krijgen € 5 korting!)
Groepsgrootte: Max max 9 mensen!
Neem een lekker dekentje en/of kussen voor jezelf mee!

Aanmelden: https://goo.gl/forms/Yw70SZ4BDZ8oMYWo1