borrel

20 mei 2021 20:00

borrel mei

Organisatie:
Mirjam Fondse

Locatie:
Nog niet bekend

workshop

27 mei 2021 20:00

Sounds of Chocolate

Organisatie:
Mirjam Fondse

Locatie:
Thuis

ontbijtserie

21 mei 2021 08:45

ZZPRO in Zaken ontbijt

Organisatie:
Johan Kauffman

Locatie:
Gusto Italiano

special

26 mei 2021 19:00

Zeilen voor Ondernemers??

Organisatie:
Mirjam Fondse

Locatie:
Zeilschool Wavie


 

One2organize, het bedrijf van Deborah Teunissen, biedt structuur aan ondernemers die wel een paar extra handen kunnen gebruiken. Ze is zeer actief op social media en regelmatig plaatsen we haar tips op onze LinkedIn pagina of op facebook. Ze schreef een blog over tijdsurfen en geeft daarbij zeven tips om beter met je tijd om te gaan. Hier lees je haar hele blog: https://www.one2organize.nl/2021/04/15/tijdsurfen-de-methode-die-jou-rust-oplevert/

Lees hier alles over deze bijzondere workshop!

Wandelen en thuiswerken, wat heeft het met elkaar te maken? Ondernemerscoack Noeky Karreman schreef een blog over waar je inspiratie kunt opdoen voor jouw bedrijf. En dat is niet altijd op je vaste plek waar je altijd werkt. Lees hier het hele verhaal: https://www.karreman010.nl/thuiswerken_en_inspiratie_buiten/

 

Op 22 April organiseren we een laatste, en hopelijk echt allerlaatste, Zoom borrel voor de leden van ZZPRO. We maken er iets speciaals van!

Echtscheiding en je (nieuwe) huis: Debby van Wezelenburg schreef een artikel over hoe je nieuwe of oude huis positief kunt beïnvloeden na een echtscheiding.

Natte T is een lekker vers broodfonds. We zijn opgericht in november 2020 en hebben momenteel 40 leden. Onze leden komen uit Rotterdam en iets daarbuiten. Er is eind maart 2021 nog plek voor 10 leden, voor de optimale draagkracht.