borrel

21 december 2022 20:00

Kerstpakkettenborrel

Organisatie:
Mirjam Fondse

Locatie:
Brasserie Thuis

workshop

09 december 2022 17:00

Boeklancering gezond ruziemaken

Organisatie:
Mirjam Fondse

Locatie:
Ver van Hier Kleiweg Rotterdam

ontbijtserie

special

07 december 2022 20:00

Bestuursvergadering 7 december 2022

Organisatie:
Mirjam Fondse

Locatie:
InHolland


 

Bedankt!

Bedankt iedereen, die er samen met ons, een hele gezellige avond van heeft gemaakt in de Kapelzaal in het Klooster. Bedankt iedereen voor het prachtige boek dat we mochten ontvangen met alle verhalen, foto's en mooie woorden. In het bijzonder dank naar Lex Bruns, Jessica Kelder en Olga Draisma voor het initiatief, het samenstellen en het geduld dat jullie hadden met dit prachtige eindresultaat. Het krijgt een mooie plek in ons huis en in ons hart. Lees meer..

Dank ook DJ Raimond voor het draaien tijdens de avond, zaterdag 19 november draait hij in café de Hommel in Vlaardingen. Het telefoonnummer van deze dj is op te vragen bij Mirjam. Dank naar de vrijwilligers van Het Klooster Oude Noorden voor het verzorgen van de drankjes. 

Mocht je het nou ook leuk vinden om aan het roer te staan van dit ontzettend fijne cluppie mensen? Dan ben je van harte welkom in het bestuur. We hebben al mensen gesproken die interesse hebben maar vele handen maken licht werk. Uiteraard hoef je dat geen 10 jaar uit te gaan voeren, een jaar of twee jaar in het bestuur is al heel mooi. Zelf heb ik vooral heel veel op de dansvloer gestaan en daardoor minder mensen gesproken. Wil je het verhaal weten van onze switch, lees dan hier verder. Heb je nog foto's? Mail of app ze naar ons. Zijn we altijd blij mee. 

Het boek is overigens te koop, je kunt bij Lex informeren of er nog een exemplaar te bemachtigen is. 

De komende activiteiten; in november het werkbezoek bij Iwan Klein. Vanaf 4 november is de allerlaatste serie ontbijten met Johan en in december hebben we de kerstpakkettenborrel bij Brasserie Thuis. Tot snel !