IMG_7453 groot (3)
ZininGripRodebal

Zin in Grip Coaching, familie- en loopbaanopstellingen

KvK nummer: 68583001
DAM rekeninghouder (alternatieve munt: www.rotter-dam.nl): Nee
Neem contact op

Stuur een bericht naar de eigenaar van deze vermelding

Via dit fomulier stuur je eenvoudig een bericht naar dit ZZPRO-lid. De ondernemer ontvangt een e-mail met de hier ingevulde informatie.


Coaching is belangrijk voor iedereen die op een punt gekomen is waarop je de noodzaak voelt om te veranderen. Om nieuwe mogelijkheden te zoeken omdat ‘doen wat je altijd doet’ niet meer werkt. Je bent misschien vastgelopen in een situatie, in je contact met anderen, collega’s, je ouders of je kinderen.

Het kan ook zijn dat je een stap wilt zetten in je persoonlijke ontwikkeling. Soms is er een concrete aanleiding voor. Zoals een verlies, een stukgelopen relatie, problemen op het werk of een (bijna) burn-out. Het kan ook iets zijn wat langer sluimert.  Denk aan eenzaamheid, een gemis aan zingeving, gebeurtenissen uit verleden die gaan wringen of vastgeroeste patronen die je niet kunt veranderen. Soms loop je tegen dingen aan die je herkent, maar waar je geen grip op hebt.

Als je dit aanpakt is het een mogelijkheid om een stap verder te komen. Dichter komen bij wat je werkelijk wilt. Werkelijke vooruit­gang en meer kwaliteit van je leven.

Deze stap maken is een uitdaging en niet eenvoudig om alleen te doen. Mijn systemische coaching kan je hierbij helpen

Naast coaching begeleid ik ook familie- en loopbaanopstellingen. Zie mijn site: www.ziningrip.nl

 

© 2018 ZZPRO Rotterdam. All Rights Reserved. ZZPRO Hillegersberg Schiebroek
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software

Spring naar de toolbar