20140520_102940
_MG_8029

Transitiefocus – comfortably out of control

KvK nummer: 24351528
DAM rekeninghouder (alternatieve munt: www.rotter-dam.nl): Ja
Neem contact op

Stuur een bericht naar de eigenaar van deze vermelding

Via dit fomulier stuur je eenvoudig een bericht naar dit ZZPRO-lid. De ondernemer ontvangt een e-mail met de hier ingevulde informatie.


Transitiefocus (TF) is een label van twee ervaren adviseurs, Esther van der Valk en Harry te Riele. Esther heeft zich ontwikkeld tot transitiecoach van teams en individuen en ontwerpt proces & interventies. Harry schreef de eerste beleidsverkenning Transities voor ons land, destijds op verzoek van het ministerie van VROM (milieu). Sindsdien is hij het transitiedenken trouw en werkt hij in uiteenlopende inhoudelijke werkvelden – opvallend vaak in Noord-Brabant.

Waar collega-bureaus vooral op koplopers focussen, kan TF zich uitstekend verplaatsen in koplopers, in conserverende krachten (stabilisatoren) én in de verbinders daartussen. TF ziet de fundamentele verschillen tussen bedrijven, overheden, inwoners, kennisontwikkelaars en intermediairs, en de noodzaak daarmee rekening te houden zodra je commitment voor verandering verlangt.
Naast het geven van een masterclass begeleidt Transitiefocus personen en groepen, ontwerpen we samen met opdrachtgevers transitieprocessen en -interventies, maken we visualisaties en geven we lezingen.

In 2017 hebben we o.a. 40 ambtenaren meegenomen in een tweedaagse over transities incl. een assessment om te weten waar ieders unieke toegevoegde waarde ligt. Dit maakt onderdeel uit van de HR van transities, weerbare mensen in wendbare organisaties.

© 2018 ZZPRO Rotterdam. All Rights Reserved. ZZPRO Hillegersberg Schiebroek
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software

Spring naar de toolbar