Anita CH

Targets2reach Salesexpert ondersteunt ondernemers bij het verkopen van hun product/dienst

KvK nummer: 54802687
DAM rekeninghouder (alternatieve munt: www.rotter-dam.nl): Nee
Neem contact op

Stuur een bericht naar de eigenaar van deze vermelding

Via dit fomulier stuur je eenvoudig een bericht naar dit ZZPRO-lid. De ondernemer ontvangt een e-mail met de hier ingevulde informatie.


Targets2reach is een salesorganisatie die (beginnende) ondernemers/professionals ondersteunt bij het in de markt zetten van hun product/dienstverlening.

De ondernemer/professional kan ondersteund worden op strategisch niveau (het maken van verkoopplannen), tactisch niveau (het vertalen van de verkoopplannen naar de uitvoering van de plannen) of operationeel niveau (uitvoeren van de verkoopplannen).

Naast concrete verkoopadviezen en verkoopoplossingen kan verkooppersoneel ook getraind worden door Targets2reach, zodat verkooppersoneel de laatste verkooptechnieken effectief in de praktijk kan brengen.

Centraal in de dienstverlening van Targets2reach staat het concept de klant centraal stellen. Door het inventariseren van de klantbehoeften, vervolgens het inspelen op de wensen van de klant, kan door optimale klanttevredenheid een lange-termijn relatie ontstaan waardoor omzetdoelstellingen gerealiseerd wordt.

© 2018 ZZPRO Rotterdam. All Rights Reserved. ZZPRO Hillegersberg Schiebroek
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software

Spring naar de toolbar