"Nightlife", 80 x 80 cm, olieverf op doek
Urban Eyes (digitale foto collage)Trolley all-over beprint met floral portraitEnkele van de Artcessories, w.o. de Artbrella "Cherry"Logo

Studio FLORIFIQUE

KvK nummer: 24445578
DAM rekeninghouder (alternatieve munt: www.rotter-dam.nl): Ja
Neem contact op

Stuur een bericht naar de eigenaar van deze vermelding

Via dit fomulier stuur je eenvoudig een bericht naar dit ZZPRO-lid. De ondernemer ontvangt een e-mail met de hier ingevulde informatie.


Creatief bureau Florifique brengt het prachtige fenomeen bloemen onder de aandacht door floral art en design producten voort te brengen en te mixen tot een stijlvolle, kleurrijke lifestyle. Particulieren of bedrijven die op zoek zijn naar frisse, hedendaagse kunst kunnen terecht in de Florifique studio in Rotterdam. Daarnaast is Florifique op projectbasis in te schakelen door bedrijven/organisaties voor toegepaste kunst producten binnen het gewenste thema. Van vormgeving tot product management. Denk aan design relatiegeschenken (accessoires zoals tassen, paraplu’s, sjaals, stropdassen, tablet sleeves, sieraden enz.) of textiele toepassingen (gordijnen, kussens, t-shirts, dekbedhoezen, karpetten). Het florale thema komt meestal terug als opdruk of in de vormgeving van de producten.

Als oprichter kan ik putten uit een bron van creativiteit en inspiratie en een gevoel voor sfeer en klantperceptie. Dat combineer ik met kennis en ervaring ogv (international) marketing, management consultancy, kwaliteitszorg en projectmanagement. Florifique opereert op het snijvlak van kunst en marketing: ‘artistiek’ en ‘commercieel’ versterken elkaar doordat (toegepaste) kunst op een ondernemende en vernieuwende manier wordt ingezet.

Marjolein Roeffel

Atelier locatie: Koraalstraat 17 Rotterdam (open op afspraak).

© 2018 ZZPRO Rotterdam. All Rights Reserved. ZZPRO Hillegersberg Schiebroek
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software

Spring naar de toolbar