logo Linkedin (1)
Sonia Angulo-27 1200 breedjasje blauw 1200 breedjurk barcelona 1200 breedjasje oranje 1200 breed

Sonia Angulo couture. Maatkleding voor dames.

KvK nummer: 69729247
DAM rekeninghouder (alternatieve munt: www.rotter-dam.nl): Nee
Neem contact op

Stuur een bericht naar de eigenaar van deze vermelding

Via dit fomulier stuur je eenvoudig een bericht naar dit ZZPRO-lid. De ondernemer ontvangt een e-mail met de hier ingevulde informatie.


Unieke kleding, speciaal voor jou gemaakt.

Heb je er genoeg van dat confectiekleding nooit goed past? Dat je niet het model en de kleur vindt die je in je hoofd hebt? Heb je bezwaar tegen kleding als wegwerpproduct? Zoek je een kopie van je lievelingsjurk of –blouse? Wil je een bijzonder cadeau geven aan jezelf of aan een ander?

Dan is maatkleding iets voor jou. Unieke kleding die niemand anders heeft, met de perfecte pasvorm, in je favoriete kleur en model. Op een eerlijke manier gemaakt en om jaren plezier van te hebben. Voor een speciale gelegenheid of als basisstuk in je garderobe.

In mijn atelier aan huis maak ik jurken, rokken, tops, blouses, jasjes en korsetten precies volgens jouw wensen. Ik help je bij het kiezen van het model en de stof. Nadat ik je maten opgenomen heb, teken ik een patroon of ik pas een bestaand patroon aan. Tijdens het maken kom je je kledingstuk 1 of meerdere keren passen en tenslotte neem je je eigen unieke kledingstuk mee naar huis.

Meer weten? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek en prijsopgave.

© 2018 ZZPRO Rotterdam. All Rights Reserved. ZZPRO Hillegersberg Schiebroek
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software

Spring naar de toolbar