DSC_3623
D2X_4616 (2)20140124 Saskia Engels32DSC_1922

Saskia Engels Aandacht-en Stiefcoach

KvK nummer: 64499227
DAM rekeninghouder (alternatieve munt: www.rotter-dam.nl): Nee
Neem contact op

Stuur een bericht naar de eigenaar van deze vermelding

Via dit fomulier stuur je eenvoudig een bericht naar dit ZZPRO-lid. De ondernemer ontvangt een e-mail met de hier ingevulde informatie.


Heb je vragen waar je antwoord op wil? Wil je weten wat je écht wilt? Of wil je gewoon meer rust in je hoofd?

Ik leer je luisteren naar jezelf waardoor jij inzicht krijgt. Ik werk met het uitgangspunt dat jij de antwoorden op je vragen wel weet, dat je alleen soms iemand nodig hebt om je bij die antwoorden te brengen. Iemand zoals ik.

In korte tijd verbind ik jou met jezelf, waardoor je verlangens en daardoor je doelen helder worden. Doordat ik jou bij je eigen oplossing breng, is er sprake van een lange termijn effect.

Zodra je bewust wordt van jezelf, weet je wat je wilt en kun je passende keuzes maken. Hier profiteert niet alleen jijzelf van, maar je hele omgeving: partner, kinderen en werkgever of je (eigen) bedrijf.

Daarbij ben ik gespecialiseerd in Stiefouders en samengestelde gezinnen. Vanuit professionele en eigen ervaring help ik jou en jullie je weg hierin te vinden.

Kijk op mijn website voor een coachRondje Kralingse Plas, coaching bij jou thuis of een Rondje Vuur. Hier vind je ook de ervaringen van anderen.

Eerst vrijblijvend kennismaken? Leuk als je contact opneemt!

 

 

 

 

© 2018 ZZPRO Rotterdam. All Rights Reserved. ZZPRO Hillegersberg Schiebroek
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software

Spring naar de toolbar