rg_banner_rook_juni2001
Adriaa Rook on the job tbv website webresolutie FINAL DSC7080Adriaan Rook tbv LinkedIn webresolutie by AGF FINAL_DSC7274

Rook Financial Planning

KvK nummer: 24 25 09 96
DAM rekeninghouder (alternatieve munt: www.rotter-dam.nl): Ja
Neem contact op

Stuur een bericht naar de eigenaar van deze vermelding

Via dit fomulier stuur je eenvoudig een bericht naar dit ZZPRO-lid. De ondernemer ontvangt een e-mail met de hier ingevulde informatie.


Rook Financial Planning is een onafhankelijk advieskantoor op het gebied van financiële planning met meer dan 20 jaar ervaring in geïntegreerde advisering rondom pensioen, hypotheken, vermogensbeheer en verzekeren. In deze periode bouwde Rook Financial Planning een hechte clientèle op. Het bedrijf is groot genoeg om kwaliteit en continuïteit te garanderen, maar nog kleinschalig genoeg om maatwerk en persoonlijke aandacht aan alle cliënten te kunnen geven.

 

Overige zaken waar wij (MKB-)bedrijven, particulieren en ZZP’ers bij begeleiden zijn vermogensbeheer, opmaken van beleggersprofiel, belastingaangiften en kleine administraties.

 

Vanwege onze jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening hebben wij een groot netwerk opgebouwd in de regio rondom Rotterdam of omgeving. Mocht u desondanks financieel advies willen voor een specifiek gebied dat wij hier niet genoemd hebben dan raden wij u evengoed aan om contact op te nemen. Mochten wij u niet kunnen helpen dan kunnen wij u een specialist uit ons netwerk aanraden.

© 2018 ZZPRO Rotterdam. All Rights Reserved. ZZPRO Hillegersberg Schiebroek
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software

Spring naar de toolbar