Partners in Pensioen

KvK nummer: 52571815
DAM rekeninghouder (alternatieve munt: www.rotter-dam.nl): Ja
Neem contact op

Stuur een bericht naar de eigenaar van deze vermelding

Via dit fomulier stuur je eenvoudig een bericht naar dit ZZPRO-lid. De ondernemer ontvangt een e-mail met de hier ingevulde informatie.


“Als je vanuit een spirituele houding diensten verleent, is geld verdienen een bijproduct.”


 

Deze zin weerspiegelt de wijze waarop ik destijds koos voor een leven als zelfstandig pensioenconsultant. Te lang is de financiële sector gedomineerd door geld verdienen, het liefst zoveel mogelijk. Er werd gesproken over winstmaximalisatie, aandeelhoudersbelang, targets en bonussen. De redelijkheid, het gezonde denken, maar nog veel belangrijker ‘de klant’ is daarbij steeds verder uit beeld geraakt.

 

In mijn werk als pensioenconsultant is mijn streven belangen op elkaar af te stemmen en niet tegenover elkaar te zetten. Dat kan een werkgever-werknemer-verhouding zijn, een werkgever en de Ondernemingsraad maar ook in het samenbrengen van een klant en een aanbieder (financiële instelling). Uiteindelijk heeft dit echter ook alles te maken met mijn rol als adviseur. Ik geloof in een wereld waarin belangen samen kunnen vallen. In mijn adviezen uit dat zich in een open houding en een absolute eerlijkheid. Alleen dan zal een advies op lange termijn houdbaar blijken. Op de korte termijn levert dat misschien minder op dan had gekund, maar als geld een bijproduct is van een spirituele houding dan komt dat vanzelf goed.

 

En wat ik doe? Mijn bedrijfsnaam spreekt denk ik voor zichzelf.

© 2018 ZZPRO Rotterdam. All Rights Reserved. ZZPRO Hillegersberg Schiebroek
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software

Spring naar de toolbar