profielfoto-zzpro

Monologo Communicatie Ontwikkelaars

KvK nummer: 24438045
DAM rekeninghouder (alternatieve munt: www.rotter-dam.nl): Nee
Neem contact op

Stuur een bericht naar de eigenaar van deze vermelding

Via dit fomulier stuur je eenvoudig een bericht naar dit ZZPRO-lid. De ondernemer ontvangt een e-mail met de hier ingevulde informatie.


Gezien worden, dat is de basis van succesvolle communicatie. Maar hoe wil je gezien worden, en door wie? Monologo maakt organisaties zichtbaar en herkenbaar. Wat jij wilt communiceren vertalen wij in een frisse en originele vormgeving. En we zorgen ervoor dat de boodschap op het juiste moment op de juiste plek komt.
Wij ondersteunen daar waar nodig. Of je nu een starter bent of een organisatie die zijn communicatie al op de rit heeft staan.
Startende ondernemers ondersteunen we met een ‘starterskit’. Wij ontwerpen een logo dat aansluit bij de identiteit van de organisatie en professionele visitekaartjes. Bovendien hebben wij een prima aanbod voor een starters-website. Staat de communicatie van je organisatie al helemaal op de rit? Dan kijken we samen hoe we die kunnen doorontwikkelen. Zodat je organisatie verder kan groeien en bloeien.
Persoonlijk contact staat aan de basis. Als klein, eigentijds bureau werken we niet met account managers of andere tussenschakels. Je zit altijd direct met de ontwerper aan tafel.
Zin in een kop koffie? Mail of bel me!
Groeten,
Wendy Pereboom

© 2018 ZZPRO Rotterdam. All Rights Reserved. ZZPRO Hillegersberg Schiebroek
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software

Spring naar de toolbar