marketing2action vierkant logo

Marketing2Action

KvK nummer: 27 3139 94
DAM rekeninghouder (alternatieve munt: www.rotter-dam.nl): Ja
Neem contact op

Stuur een bericht naar de eigenaar van deze vermelding

Via dit fomulier stuur je eenvoudig een bericht naar dit ZZPRO-lid. De ondernemer ontvangt een e-mail met de hier ingevulde informatie.


Met mijn uitgebreide ervaring in marketing kan ik ondernemers ondersteunen die vragen hebben op het gebied van

– scherp krijgen van de positionering (waarin ben ik onderscheidend en uniek? Wat is je waardepropositie?)
– het aanscherpen van je business model

 

Ik help organisaties en zelfstandige ondernemers met een maatschappelijke missie op het gebied van strategie, het vaststellen van hun businessmodel en het realiseren van hun plannen. Ik coach en adviseer bij het schrijven van ondernemings- en projectplannen, het uitwerken van business cases (cases for support), positionering, het vinden van partnerships, marketing, communicatie en fondsenwerving.

Door mijn uitgebreide marketing ervaring in het bedrijfsleven en aanvullende studies als NIMA C, fondsenwerving en Filantropische Studies aan de VU kan ik zelfstandige  ondernemers en maatschappelijke organisaties gericht helpen ondernemender te worden.

Mijn opdrachtgevers zijn zelfstandige ondernemers, social enterprises en non profit organisaties in cultuur, onderwijs, zorg en welzijn.

Mijn aanpak is pragmatisch en resultaatgericht. Ik geloof in co-creatie en verbinding en deel graag mijn kennis, ervaring en vaardigheden.

Zin in een kop koffie mail of bel me!

© 2018 ZZPRO Rotterdam. All Rights Reserved. ZZPRO Hillegersberg Schiebroek
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software

Spring naar de toolbar