Knaan 3D-visualisaties en Wordpress websites
3D-visualisatie smalle woonkamer (interieurtip)3D-visualisatie zelfde woonkamer met open keuken (verbouwingstip)Homepage Buro Hurkmans & HoutmanHomepage Noor Knaan - websites voor zzp'ers

Knaan || 3D-visualisaties & websites

KvK nummer: 50399373
DAM rekeninghouder (alternatieve munt: www.rotter-dam.nl): Ja
Neem contact op

Stuur een bericht naar de eigenaar van deze vermelding

Via dit fomulier stuur je eenvoudig een bericht naar dit ZZPRO-lid. De ondernemer ontvangt een e-mail met de hier ingevulde informatie.


3D-visualisaties

Ik maak 3D-visualisaties van woningen. Met 3D-visualisaties laat ik zien wat de potentie van een woning is. Ik geef een kijkje in de toekomst en laat zien hoe een woning eruit zal zien met andere meubels, een andere kleur op de muur of na een verbouwing.

Om kijkers te trekken, wanneer je je woning wilt verkopen. Maar ook om weloverwogen beslissingen te nemen, wanneer je overweegt je eigen woning een make-over te geven.

Kijk op www.knaan.nl voor meer informatie en laat me weten wat ik voor je kan betekenen.


Websites

Is het tijd om je website op te frissen of begin je net en heb je nog geen website? Ook voor websites kun je bij mij terecht.

Ik maak voornamelijk bedrijfswebsites voor zzp’ers, maar andere wensen zijn uiteraard ook bespreekbaar. Omdat ik gebruik maak van WordPress, krijg je een website die je makkelijk zelf kunt bijhouden. Wel zo handig. Je kunt kiezen uit vele ontwerpen en functionaliteiten.

Kijk op www.noorknaan.nl voor meer informatie en laat me weten wat ik voor je kan betekenen.

© 2018 ZZPRO Rotterdam. All Rights Reserved. ZZPRO Hillegersberg Schiebroek
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software

Spring naar de toolbar