logo_kaderloos_blauw
2017-03-29 16_21_54-Clipboard

Kaderloos | Bouwt bruggen tussen Mens & Verandering | Diensten en producten om veranderingen te borgen

KvK nummer: 51210010
DAM rekeninghouder (alternatieve munt: www.rotter-dam.nl): Nee
Neem contact op

Stuur een bericht naar de eigenaar van deze vermelding

Via dit fomulier stuur je eenvoudig een bericht naar dit ZZPRO-lid. De ondernemer ontvangt een e-mail met de hier ingevulde informatie.


Verandering is de enige constante in ons leven. De wereld om ons heen ontwikkelt zich in rap tempo. Hoe gaat jouw organisatie om met veranderingen als gevolg van reorganisaties, ICT implementatie of fusietrajecten? Onze missie is snel en effectief implementaties en veranderingen door te voeren en daarbij medewerkers te motiveren om mee te veranderen.

Mensen zijn de sleutel tot succesvolle verandering. En omdat mensen wel willen veranderen, maar niet veranderd willen worden, geloven wij in een onbevooroordeelde, mensgerichte en objectieve aanpak: Kaderloos dus. Mensen motiveren om in beweging te komen, dát is onze passie!

Elke verandering is uniek. Daarom maken wij tijdens out-of-the-box consultancy, indien nodig, gebruik van high impact trainingen, inspirerende workshops en personal coaching. Zo bouwen wij blijvende bruggen tussen de veranderdoelstellingen van de organisatie en intrinsiek gemotiveerde medewerkers, op zowel strategisch, operationeel als tactisch niveau.

© 2018 ZZPRO Rotterdam. All Rights Reserved. ZZPRO Hillegersberg Schiebroek
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software

Spring naar de toolbar