Hypotheek & Vermogen

KvK nummer: 27289934
DAM rekeninghouder (alternatieve munt: www.rotter-dam.nl): Ja
Neem contact op

Stuur een bericht naar de eigenaar van deze vermelding

Via dit fomulier stuur je eenvoudig een bericht naar dit ZZPRO-lid. De ondernemer ontvangt een e-mail met de hier ingevulde informatie.


Als eigenaar en adviseur ga ik graag een lange termijn relatie aan met klanten.

Graag attendeer ik van te voren ook op de nadelen. Zodoende ben ik 1 van de weinige adviseurs in Nederland die nooit zijn gezwicht voor de hoge provisies van een woekerpolis of andere slechte producten.

Mijn missie is mijn klanten zelf hun ideale balans te helpen vinden tussen nu genieten en voldoende te regelen om later ook nog die gewenste lifestyle te kunnen behalen en/of behouden.

Dit werkt vaak het beste door samen met mijn klanten een financieel plan te maken. Stap voor stap wordt het dan voor hen inzichtelijk wat ze hebben en wat er binnen hun comfortzone nog gedaan kan worden om hun wensen en doelen te behouden en/of te bereiken.

De aanzet komt vaak voort uit een vermogen-, pensioen-, verzekerings- of hypotheek vraag.

Neemt u eindelijk actie? 1% van de rijken der aarde hebben inmiddels door wel te  beleggen meer dan de overige 99% van de mensen op aarde? Of laat u liever uw vermogen langzaam en “veilig?” verdampen bij banken op een spaarrekening door belasting en inflatie? Of laat u liever wel uw geld voor u werken?

© 2018 ZZPRO Rotterdam. All Rights Reserved. ZZPRO Hillegersberg Schiebroek
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software

Spring naar de toolbar