Het geheim van slanke mensen - Rotterdam
-30 kilo, mijn verhaalVroeger nam ik al het lekkers, nu alleen het allerlekkerst

Het geheim van slanke mensen – Rotterdam

KvK nummer: 58657878
DAM rekeninghouder (alternatieve munt: www.rotter-dam.nl): Nee
Neem contact op

Stuur een bericht naar de eigenaar van deze vermelding

Via dit fomulier stuur je eenvoudig een bericht naar dit ZZPRO-lid. De ondernemer ontvangt een e-mail met de hier ingevulde informatie.


Lekker eten én afvallen. Dat kan met Het geheim van slanke mensen. Als trainer en coach én als ervaringsdeskundige, help ik je graag op weg. Mijn naam is Manon Marges.

 

Het geheim van slanke mensen is geen dieet maar een methode om te komen tot een gewicht dat bij jou past. Zonder verbodenmiddelenlijst maar door keuzes te maken die passen bij jou en bij jouw leven.

 

Naast mijn werk als adviseur preventief jeugdbeleid, ben ik inmiddels ook een ervaren en gecertificeerd trainer en coach in Het geheim van slanke mensen. Deze methode is ontwikkeld door Mieke Kosters en ik ben door haar opgeleid. Mijn eigen ervaring met afvallen en mijn succesverhaal sinds ik Het geheim heb ontdekt, leveren heel veel praktische tips op die jou motiveren om Het geheim van slanke mensen toe te passen op jouw leven. ‘Ik gun het iedereen om het te ontdekken – en er zelf uit te vissen wat bij hem of haar past.’

 

‘Jouw leven en jouw lijn, daar gaat het om‘, en zo is ook mijn aanpak in training en coaching.

 

Manon Marges,
trainer & coach Het geheim van slanke mensen

© 2018 ZZPRO Rotterdam. All Rights Reserved. ZZPRO Hillegersberg Schiebroek
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software

Spring naar de toolbar