logo_fairtreats_small
020b

Fair Treats

KvK nummer: 51522675
DAM rekeninghouder (alternatieve munt: www.rotter-dam.nl): Ja
Neem contact op

Stuur een bericht naar de eigenaar van deze vermelding

Via dit fomulier stuur je eenvoudig een bericht naar dit ZZPRO-lid. De ondernemer ontvangt een e-mail met de hier ingevulde informatie.


Zoek je een ervaren en enthousiaste projectmanager? Een gedreven organizer met een klantgerichte en commerciële houding?

Met mijn bedrijf Fair Treats bied ik organisatieondersteuning met een bite! Professionele hands-on ondersteuning voor projecten en evenementen. Ik werk dolgraag voor mensgerichte bedrijven, goede doelen, bedrijven die maatschappelijk betrokken zijn en zich inzetten voor anderen. Fair Treats wil een druppel zijn om jouw bedrijf te laten groeien. Een eerlijke inzet met passie voor mensen en dienstverlening.

Ik ben een organisatietalent met oog voor detail, hands-on, commercieel, communicatief, klantgericht, resultaatgericht, cijfermatig inzicht, oprecht, innemend en integer.

Ik heb ruime ervaring op het gebied van projectmanagement- en coördinatie, evenementenorganisatie, accountmanagement, sales, relatiebeheer, fondsenwerving, media-implementatie, marketing, PR en aansturing van medewerkers.

Zoek je iemand die van aanpakken houd? Bel of mail me!

© 2018 ZZPRO Rotterdam. All Rights Reserved. ZZPRO Hillegersberg Schiebroek
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software

Spring naar de toolbar