piramide

Enileve Natural Healing

KvK nummer: 5351337
DAM rekeninghouder (alternatieve munt: www.rotter-dam.nl): Ja
Neem contact op

Stuur een bericht naar de eigenaar van deze vermelding

Via dit fomulier stuur je eenvoudig een bericht naar dit ZZPRO-lid. De ondernemer ontvangt een e-mail met de hier ingevulde informatie.


Ik ben Eveline van Dijk en mijn doel is om vrouwen tussen de 30 en de 45 op een natuurlijke manier weer in balans te laten komen.
Niet goed verwerkte emoties van vroeger kunnen een oorzaak zijn van blokkades in je lichaam. Deze blokkades geven allerlei klachten, lichamelijke en geestelijke. Je voelt je uit balans.
Het zelfgenezend vermogen dat iedereen bezit wordt aangezet, doordat je bewust wordt wat de oorzaak achter je klacht is en er gewerkt wordt aan de negatieve lading van de onverwerkte emoties.
Gebruikmakend van verschillende testmethodes, zoals de spiertest, polsdiagnostiek of pendel, kijk ik welke technieken het meest effectief zijn om jou te helpen. Welke technieken ondersteunen jouw proces tot in balans komen.
Vind weer balans tussen lichaam, ziel en geest!

Vanwege meer contact met de mensen werkte ik graag bij de mensen thuis. 
Een aantal jaar geleden ben ik mijn praktijk als kinesiologe gestart. Maar daarnaast ben ik blijven studeren om mij kennis te verbreden en te verdiepen. Met een studie tot E.E.N® therapeut mag ik mij natuurgeneeskundig therapeut noemen. 

© 2018 ZZPRO Rotterdam. All Rights Reserved. ZZPRO Hillegersberg Schiebroek
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software

Spring naar de toolbar