ecomondo eco webshop
Rotterzwam Growkit OesterzwammenHealthy Seas SokkenDopper waterflesEco Wasmiddel

Ecomondo Eco webshop

KvK nummer: 24295617
DAM rekeninghouder (alternatieve munt: www.rotter-dam.nl): Ja
Neem contact op

Stuur een bericht naar de eigenaar van deze vermelding

Via dit fomulier stuur je eenvoudig een bericht naar dit ZZPRO-lid. De ondernemer ontvangt een e-mail met de hier ingevulde informatie.


Ecomondo is een eco webshop en winkel en heeft veel duurzame en originele producten om de wereld een stukje gezonder en mooier te maken en om bijvoorbeeld plastic gebruik te verminderen.

 

Bij ecomondo vind je o.a. Tulper en Dopper waterflessen (ook de nieuwe kleuren), De WakaWaka Power en nieuwe WakaWaka Base Zonneladers, energiebesparende producten zoals isolerende raamfolie, maar ook originele en duurzame cadeaus. Ook voor Rotterdamse producten zoals Kromkommer soep, RotterZwam Growkits, en Hamamdoeken kun je bij Ecomondo shoppen.

 

Uniek is het grote en voordelige assortiment aan eco schoonmaakmidddelen, wasmiddelen en verzorgingsproducten van het merk L’Arbre Vert en van Marcel’s Green Soap. Een stuk voordeliger dan Ecover en vaak beter in kwaliteit. Met ecolabel en vrij van allergenen en andere nare stoffen. Alle producten zijn op voorraad: handzeep, heerlijke shampoo en douchegels op natuurlijke basis, eco wasmiddel, wasmiddel voor babykleertjes. Voor waterflessen en thermosflessen kun je ook shoppen op Waterflessen.shop

 

Ook voor een origineel relatiegeschenk met een goed verhaal kun je bij ons inspiratie opdoen.

 

Kom eens langs! Je vindt ons op Bedrijventerrein Schiebroek, in het pand van de Kookstudio. Tegenover Tuincentrum van Gilst. Vlak bij de Adrianalaan.

 

www.ecomondo.nl

 

Ook voor duurzame cadeaus & cadeaubonnen.

De producten die we verkopen zijn ecologisch, biologisch, zo veel mogelijk vrij van schadelijke of gevaarlijke stoffen, dierproefvrij, gerecycled, cradle to cradle, fairtrade, zuinig of besparend.

© 2018 ZZPRO Rotterdam. All Rights Reserved. ZZPRO Hillegersberg Schiebroek
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software

Spring naar de toolbar