Ingrid Douwes
nieuwbouw woning te Dalemvergroten woning Hillegersberguitbreiden basisschoolnieuwbouw gastenverblijf Brielle

BURO ID architecten bna

KvK nummer: 24476650
DAM rekeninghouder (alternatieve munt: www.rotter-dam.nl): Nee
Neem contact op

Stuur een bericht naar de eigenaar van deze vermelding

Via dit fomulier stuur je eenvoudig een bericht naar dit ZZPRO-lid. De ondernemer ontvangt een e-mail met de hier ingevulde informatie.


BURO ID architecten wordt gevormd door Ingrid Douwes, architect, met enkele medewerkers.

Met meer dan dertig jaar ervaring in het ontwerpen van projecten voor zowel particulieren als professionele opdrachtgevers realiseren wij een grote verscheidenheid aan gebouwen. Woningen, kantoren, scholen, winkels, horeca en buitenruimten.
De voorkeur heeft het bouwen in een bestaande, liefst historische, stad. Het gaat daarbij vaak om het repareren van de straat en het toevoegen van een “parel”, een uniek object. Herbestemming van waardevolle panden welke hun functie verloren hebben beschouwen wij als een uitdaging; het geven van een nieuwe functie levert vaak een verrassend resultaat.
Met de eisen en wensen van de opdrachtgever geven wij vorm en inhoud aan de verbeelding. Wij werken het plan technisch uit, begeleiden het vergunningstraject, begeleiden de aanbesteding en de uitvoering van het werk. Betrokkenheid bij het totale proces biedt de mogelijkheid om in elke fase onze vakkennis en denkkracht in te kunnen zetten.

Dat doen wij met liefde.

© 2018 ZZPRO Rotterdam. All Rights Reserved. ZZPRO Hillegersberg Schiebroek
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software

Spring naar de toolbar