Veelgestelde Vragen

Lidmaatschap

Is het lidmaatschap fiscaal aftrekbaar?

Het lidmaatschap van ZZPRO is vrijgesteld van BTW en fiscaal aftrekbaar.

Mag ik een introducé meenemen?

Ja, we vinden het geweldig dat je anderen ook wilt introduceren bij ZZPRO. Je kan een introducé drie keer meenemen naar één van onze netwerkborrels. Daarna wordt hij of zij geacht lid te worden.

Vanaf welke datum kan ik lid worden?

Je kunt op ieder moment lid worden van ZZPRO. Het lidmaatschapsjaar loopt van 1 januari tot 31 december.

Wie mogen er lid worden?

Je kan lid worden van ZZPRO als je zzp’er bent met een inschrijving bij de Kamer van Koophandel, en werkt/woont in de Rotterdamse Deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek (inclusief de wijk Terbregge).

Website

Mijn inloggegevens werken niet meer. Waarom?

We hebben gekozen om de bestaande profielen niet om te zetten naar de nieuwe site, omdat de inhoud niet overeenkwam met de nieuwe website. Door een nieuw profiel en een nieuwe vermelding aan te maken, wordt iedereen gemotiveerd om nieuwe, up-to-date informatie over zijn bedrijf te plaatsen.

Omdat we gebruikmaken van een nieuw en veiliger registratiesysteem, is het ook nodig om een nieuwe registratie uit te voeren, en zullen bestaande inlognamen / wachtwoorden niet meer werken.

NIEUW ACCOUNT AANMAKEN

Hoe vind ik het adres van mijn Linkedin-pagina?

Om je Linkedin-profiel op te geven bij de vermelding op deze site moet je het adres van je Linkedin-pagina weten. Dit adres kun je vinden door naar je eigen profiel te gaan. (klik voor de zekerheid op je eigen foto). Zoek dan naar het tabje ‘Contact Info’ onder je foto. Daar staat je linkedin URL.

Het mooiste is als je een eigen URL hebt, die je aan kan maken in Linkedin. Deze ziet er als volgt uit: linkedin.com/in/jouwnaam

Dit is niet alleen mooier, maar helpt je ook om beter gevonden te worden.

Meer info kun je vinden op Linkedin.com

© 2017 ZZPRO Rotterdam. All Rights Reserved. ZZPRO Hillegersberg Schiebroek
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software

Spring naar de toolbar