ZZPRO Activiteiten

ZZPRO organiseert diverse activiteiten waar leden en niet-leden elkaar kunnen ontmoeten en inspireren.

Ontbijtseries

Zes weken lang sparren, leren, markten verkennen, presenteren, en alles wat er maar langs komt volgens een vast programma. Onder leiding van Johan Kauffman zijn de gezelligheid en het nut ervan al maanden gegarandeerd. Er hebben inmiddels 17 series ontbijten voor ZZP’ers plaatsgevonden.

Enkele reacties van deelnemers aan eerdere series:

  • “Ik zal het maar meteen bekennen: ik ben in een enorm zwart gat gevallen nu de vrijdagmorgensessies niet meer in mijn agenda staan. Het was vroeg elke keer weer, maar zeer de moeite waard!”

  • “Ik heb de sessies als inspirerend ervaren. Ik ging er met plezier heen en heb er goede contacten aan overgehouden”.

  • “Doel: elkaar stimuleren in marketingacties, product/dienstontwikkeling en ondersteunen + kijken, blijven onderzoeken waar we elkaar kunnen versterken, het liefst in de markt”.

  • “De kracht uiteindelijk van de ontbijtsessies mag tweeledig zijn. Enerzijds het opbouwen van de ZZP afzonderlijk en anderzijds het bouwen aan een sterk collectief, waarbij de som der ZZP’ers in collectief meer is dan slechts de optelsom van de individuele ZZP’ers. Kracht door eenvoud, multidisciplinair, souplesse en dynamiek”.

  • “Het was leuk, vrolijk, inspirerend en lekker”.

  • “Het waren inspirerende, leerzame en vooral ook leuke bijeenkomsten waarin wij elkaar goed hebben kunnen voorzien van positieve en opbouwende feedback. Zeer waardevol!”

Borrels

Elke maand vindt er een ZZPRO-borrel plaats op een inspirerende locatie in Hillegersberg-Schiebroek. Kom langs om je mede ZZPRO-ers en andere zzp’ers  informeel te ontmoeten. De datum en dag van de avondborrel wisselt per maand. Zo heeft iedereen de kans om te komen.

Werkplekestafette

Tijdens een werkplekestafette gaan we bij een ZZPRO-ondernemer op de koffie. De ondernemer presenteert zijn/haar bedrijf aan de aanwezigen. We hebben al bijzondere mensen ontmoet en hun mooie verhalen gehoord. Wil jij wel eens je collega’s ontvangen? Mail ons om je op te geven: info@zzpro.nl

Jaarlijks event

ZZPRO organiseert jaarlijks een groter event met interactieve lezingen en een netwerkborrel.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


© 2018 ZZPRO Rotterdam. All Rights Reserved. ZZPRO Hillegersberg Schiebroek
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software

Spring naar de toolbar