beeldmerk Z&S hoog
IMG_0814

Zaken & Swingen

Door Mirjam Fondse

Categorieën: Evenementen, Jaarcongres

Het Klooster Oude Noorden
Ruivenstraat 81, Rotterdam
  • Kosten: Leden € 40,00. Niet-leden € 75,-
Neem contact op

Contacteer de organisator

Heb je een vraag over deze activiteit? Vul dan het formulier in voor meer informatie.


15 november Zaken & Swingen!

Een avond met een mix van zakelijke inspiratie, netwerken en een swingend einde

Workshops, zakelijke inspiratie

Je hebt de keuze uit twee korte workshops van 30 minuten.

  • Martha Pelkman, schrijfcoach, geeft een interactieve sessie over zakelijk bloggen. Businesscoach
  • Jon Rijlaarsdam vertelt je hoe je meer klanten, een beter verdienmodel of meer tijd kunt overhouden. Bij je inschrijving kun je aangeven welke sessie jouw voorkeur heeft.

Hoofdspreker, zakelijke inspiratie

De hoofdspreker die je boeit met zijn verhaal is internationaal spreker, schrijver en Rotterdammer Rijn Vogelaar.

Rijn: “Het denken en het gedrag van mensen heeft mij altijd gefascineerd. Met veel plezier heb ik een groot deel van mijn werkende leven psychologisch onderzoek mogen doen. Eerst vanuit de wetenschap, toen binnen de overheid en daarna in de commerciële wereld van het marktonderzoek. Tegenwoordig schrijf ik boeken over de dynamiek van enthousiasme en geef ik presentaties, workshops en trainingen. Daarnaast ben ik gastdocent aan de Polytechnical University in Hong Kong, waar ik lesgeef in “Rational & Emotional Decision Making”.

“Het is mijn overtuiging dat sturen op enthousiasme, flow en persoonlijk talent een positieve impact heeft op de wijze waarop we met elkaar omgaan. Het heeft consequenties voor de manier waarop we organisaties aansturen en de samenleving inrichten. Het biedt een ander kijk op onderwijs, journalistiek, zorg, overheid en het bedrijfsleven. Mijn presentaties, workshops en trainingen zijn bedoeld om inzicht te geven in de dynamiek van enthousiasme en concrete handvatten te bieden om er mee aan de slag te gaan. Mijn missie is geslaagd als het publiek met veel energie en vol ideeën de zaal uitloopt.

Ook de thema’s zijn heel divers. De éne keer gaat het over het enthousiasmeren van klanten en het creëren van superpromoters, een andere keer over medewerkermotivatie. Soms ligt de nadruk op de NPS methodiek, sociale media gebruik of storytelling. Het kan ook gaan over innovatie, samenwerking tussen afdelingen of rationeel- en emotioneel beslisgedrag. Vaak is het ook een combinatie van deze onderwerpen. Altijd met de dynamiek van enthousiasme als uitgangspunt.”

Het programma

18.45 uur De deuren van het Klooster Oude Noorden gaan open. In de grote entree tref je het bestuur van ZZPRO om je aan te melden. Johan Kauffman, de penningmeester, stuurt je van tevoren een betaalverzoek via WhatsApp. Mocht dit niet gelukt zijn, dan betaal je op de avond zelf met pin.

19.00 uur Start van de workshops van Martha Pelkman en Jon Rijlaarsdam. Je hebt van tevoren een keuze gemaakt voor één van deze twee workshops. Koffie en thee is in de zaal van de workshop. Na de afsluiting van de workshop loop je naar de grote zaal boven. Je komt in de zaal via een smalle trap.

20.00 uur het podium is aan Rijn Vogelaar. Rond 20.45 uur ronden we het verhaal van Rijn af.

21.00 uur de stoelen gaan aan de kant, de bar wordt geopend en dj Raimon start de muziek. Tijd om een paar uur te dansen.

23.00 uur het laatste nummer, de muziek eindigt en het wordt weer rustig in het Klooster.

Locatie

De avond vindt plaats in Het Klooster Oude Noorden, aan de Ruivenstraat 81 in Rotterdam-Noord. De grote zaal van het Klooster is niet of moeilijk toegankelijk voor mensen die minder mobiel zijn. De parkeergelegenheid is beperkt, kom vooral op de fiets als dat mogelijk is. De tram stopt op 4 minuten lopen van de locatie. En de trein stopt op 10 minuten lopen van de locatie.

Via onderstaand formulier kun je je inschrijven en een keuze maken tussen de workshops. Niet-leden zijn ook van harte welkom!

NB: De koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen. Alle overige drankjes tussen 21.00-23.00uur zijn voor eigen rekening.

 

beeldmerk Z&S hoog

© 2018 ZZPRO Rotterdam. All Rights Reserved. ZZPRO Hillegersberg Schiebroek
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software

Spring naar de toolbar